U bent één van de bijna 1000 abonnees van ons tijdschrift. Mogelijk ook een van de bijna 500 donateurs. Dat betekent waarschijnlijk dat u toch “iets heeft” met de doelstellingen van Studiegroep.

We beginnen aan de 46e jaargang. Dit jaar bestaat de Studiegroep 50 jaar! Met allerlei werkgroepen wordt er volop aan de weg getimmerd. Een mooie staat van dienst toch! En dat moet blijven!

Zoals in elke organisatie zijn er mensen die komen en na verloop van tijd gaan. Natuurlijk ook bij ons. Dat betekent ook dat er aanwas en nieuw bloed nodig is.

De Studiegroep is dringend op zoek naar nieuwe mensen. Zowel mensen voor de diverse werkgroepen als voor bestuursfuncties. De functies van voorzitter en secretaris komen op zeer korte termijn vacant. Het is belangrijk om die weer ingevuld te krijgen.

We realiseren ons ook dat mensen zich niet snel zelf zullen aanmelden. Stap daar overheen! U weet best wat u waard bent. U kent uw eigen kwaliteiten zeker! U weet dan ook dat u voor ons een aanwinst bent. Twijfel je toch? Een oriënterend gesprek kan zeker geen kwaad!

Is dat toch niets voor u?  Dan kent u in uw omgeving best wel iemand die wel die gezochte man of vrouw voor ons is. Vraag haar of hem of wij contact mogen opnemen. Geef ons dan de gegevens door en wij zullen het verdere traject oppakken.

Zorg er mee voor dat de Studiegroep een krachtige organisatie blijft die zich inzet voor ons mooie Leudal.

We wachten op uw reactie! Het e-mailadres van de stichting is studiegroep.leudal@hetnet.nl.

Bij voorbaat bedankt.

Een mooi voorjaar en zomer 2021 alvast toegewenst.

De coronaperikelen zullen we samen ook wel weer te boven komen.

Blijf gezond en denk aan elkaar.

Jan Hocks, voorzitter

 

Scroll naar top