De belangrijkste functie van het Bezoekerscentrum Leudal is natuurlijk het informatiepunt over het Leudal zijn. Je vindt hier informatie over de natuur in het gebied en over wandel- en fietsroutes. Ook zijn er verschillende wandel- en fietskaarten te koop, sommige zijn zelfs gratis. Bij het  bezoekerscentrum start of eindigt je natuuractiviteit of excursie, je vindt er leuke kinderactiviteiten en een ook nog een streekmuseum.

In het Bezoekerscentrum Leudal is ook een kleine winkel gevestigd. Ben je op zoek naar een souvenir, een leuk cadeautje of gewoon iets voor jezelf? Dan is onze winkel een leuke plek om iets uit te zoeken. We hebben diverse streekproducten, mooie Leudal-ansichtkaarten, natuurboeken, leuke mokken, theezakjeshouders en andere natuursnuisterijen. Óók voor kinderen! En begint het opeens te regenen, we verkopen ook paraplu’s en poncho’s.

Inzamelpunt voor mobiele telefoons en/of lege cartridges

Een oude mobiele telefoon die niet meer gebruikt wordt? Of lege print cartridges? Gooi deze niet weg! Lever ze in bij Bezoekerscentrum Leudal.

Het recyclen van deze items levert een vergoeding op voor KNGF Geleidehonden. Hierdoor kunnen zij nog meer investeren in de opleiding van geleidehonden. Ook niet onbelangrijk: de cartridges en mobiele telefoons belanden niet op de afvalberg. De lege cartridges en gebruikte mobiele telefoons worden hergebruikt.

Een impressie van onze winkel en informatiecentrum
Scroll naar boven