Afgelopen vrijdag, 20 oktober, overhandigd een afgevaardigde van de RABO-bank een cheque  aan het bestuur van Groen Hart Leudal. Dit in het kader van de clubsupportactie van deze bank. Zie ook: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Maar liefst € 443, 23 mocht de penningmeester van de genoemde stichting op de rekening bijschrijven.

Groen Hart Leudal bedankt iedereen die voor deze actie een stem heeft uitgebracht op ons project. En uiteraard bedanken we de RABO-bank voor hun bijdrage aan onderstaand project.

Natuur

Groen Hart Leudal is een vrijwilligersorganisatie die iedereen met alle zintuigen de natuur, cultuur en milieu wil laten ervaren. Dit doen we door: het geven van natuur en milieueducatie aan scholen, het organiseren van buitenschoolse activiteiten, het organiseren van excursies, te fungeren als kennis- en informatiecentrum en door ons in de brede zin in te zetten voor de ontwikkeling van het Leudalgebied. We doen dit niet allen, we werken veel samen met de studiegroep Leudal en het IVN.

Ons doel

We willen de tuin rondom het bezoekerscentrum Leudal opknappen en uitbreiden. De bedoeling is om hier meer educatieve mogelijkheden te creëren en een betere verbinding te maken met het aangrenzende bosgebied. Ook aan de toegang voor mindervaliden wordt hierbij gedacht. Het geld willen besteden aan educatieve elementen zowel voor kinderen als volwassenen.

Scroll naar boven