De Friedesse Molen viert op 1 oktober de opening van het heringerichte molenterrein, door het organiseren van de ‘Molentochten’. Een prachtige wandeltocht lopen, onderweg lekkere versnaperingen krijgen én naderhand nog even genieten met een verfrissend drankje op het gezellige terras van Eetwinkel Ambacht? Dat klinkt als muziek in de oren!

Er zijn voor deze eerste editie van de Molentochten drie wandelafstanden voor je uitgezet, 4, 10 en 20 kilometer. De routes leiden je door het buitengebied van Neer. Je volgt uiteraard de Neerbeek, maar ook de andere beken die Neer rijk is: de Kwir of de Wijnbeek. Ook ontbreken mooie boerderijen en oude akkers in het Midden-Limburgse landschap niet. De routes zijn uitgezet aan de hand van het wandelknooppuntensysteem, maar je krijgt ook een routebrochure inclusief een duidelijke routeplattegrond met achtergrondinformatie over alle bijzondere plekken/punten van Neer en omgeving. Onderweg kom je diverse posten tegen waar je een versnapering krijgt, om de tocht vol goede moed door te kunnen zetten.

De diverse afstanden hebben afwijkende starttijden. Voor meer informatie en aanmelden, kijk op friedessemolen.nl/molentochten.

Scroll naar boven